Aktuális hírek
Projektzáró rendezvény Nyomtatás E-mail

2010. november 25-én 14.00 órától került sor A taktaharkányi Apáczai Csere János Általános Iskola informatikai infrastruktúrájának fejlesztése, a leghátrányosabb helyzetű kistérségű, egyetlen alapfokú iskolánk tanulóinak és pedagógusainak informatikai és egyéb kompetenciáinak fejlesztése” című (TIOP-1.1.1/07-2008-0835) projektünk befejezésével kapcsolatos projektzáró rendezvényre az újonnan kialakított számítástechnika teremben.

Bővebben...
 
Márton napi játszó- és táncház Nyomtatás E-mail

 2010. november 17-én került megrendezésre a Sipos György Alapfokú Művészetoktatási és Nevelési Alapítvány szervezésében a Márton napi játszóház és Táncház Ördög Melinda és Karajz Balázs vezetésével.

Bővebben...
 
Jótékonysági bál 2010 Nyomtatás E-mail

Az Apáczai Csere János Általános Iskola Szülői Munkaközössége és Nevelőtestülete 2010. november 20-án 19 órai kezdettel, rendezte meg hagyományos Jótékonysági Bálját.

A rendezvényt a Néptánccsoport fellépése nyitotta, majd Fűkőné Szatmári Melinda igazgató, Vízkeletiné Juhász Judit igazgatóhelyettes üdvözölte a vendégeket és ismertette az idei bál pénz- és tombolafelajánlásait, Nagyné Bukovenszki Ágnes a Szülői Munkaközösség elnöke pedig beszámolt az előző évi bál bevételének felhasználásáról. 

  

Bővebben...
 
Olvassunk együtt Nyomtatás E-mail

2010. november 16-án iskolánk volt a helyszíne az "Olvassunk együtt!" kampány rendezvényének.

Vendégül láttuk Schell Judit színművésznőt és Pisont István labdarúgót, akik iskolánk negyedik évfolyamos tanulóinak olvastak fel mesét az iskolai könyvtárban.

Olvassunk együtt!Olvassunk együtt!

Minden résztvevő gyermeket megajándékoztak egy könyvcsomaggal, és az iskolai könyvtár állománya is gyarapodott ajándékkönyvekkel.

A felolvasás után iskolánk tanulói a Bohócok a Láthatáron Csoport előadását tekinthették meg.

Az „Olvassunk együtt” kampányról a www.olvassunkegyutt.hu oldalon található további információ.

 
További cikkeink...
<< Első < Előző 41 42 43 Következő > Utolsó >>

42. oldal / 43

E-napló

Boldogság óra

Tablók

Ki olvas minket

Oldalainkat 19 vendég böngészi
  • personal injury attorney Los Angeles
  • Orange County personal injury attorney
  • Long Beach personal injury attorney
  • Beverly Hills personal injury attorney
  • Santa Monica personal injury attorney
  • Pasadena personal injury attorney
  • Riverside personal injury attorney
  • San Bernardino personal injury attorney
  • Santa Clarita personal injury attorney
  • TIOP-1.1.1/07-2008-0835A taktaharkányi Apáczai Csere János Általános Iskola informatikai infrastruktúrájának fejlesztése, a leghátrányosabb helyzetű kistérségű, egyetlen alapfokú iskolánk tanulóinak és pedagógusainak informatikai és egyéb kompetenciáinak fejlesztése